And now some Lorem Ipsum to fill the content

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent scelerisque commodo massa. Ut volutpat. Maecenas luctus augue quis velit.

Ut volutpat. Maecenas luctus augue quis velit. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Scelerisque commodo massa.

Member Login

 /  Forgot Password?

Sidebar Menu

Wie zijn wij?

Zwaan & Partners is een jong dynamisch transportbedrijf met als kernactiviteit het dagelijks geconditioneerd groupagevervoer van bloemen & planten vanaf diverse bloemenveilingen naar Denemarken. U kunt bij ons terecht voor de dagelijkse levering van een enkele kar tot aan volledige ladingen. Uiteraard kunt u ook terecht bij ons voor het vervoer van ander producten van en naar Denemarken, u kunt hierbij denken aan groente & fruit, levensmiddelen maar ook niet geconditioneerde producten. Door gebruik te maken van een eigen locatie op de bloemenveiling in Aalsmeer en een depot in Kolding, maken wij het mogelijk om alle leveringen in Denemarken op tijd te bedienen.

Ons wagenpark bestaat uit 8 voertuigen en zijn allen uitgerust met de nieuwste communicatiemiddelen en volgsystemen.  Hiermee kunnen wij onze wagens, en dus uw lading 24/7 volgen door heel europa.

Verder hebben we een zeer goed netwerk opgebouwd met een aantal collega vervoerders op Scandinavië. We proberen ons te onderscheiden door het leveren van een goede service en staan achter ons motto…  afspraak is afspraak!!

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard contact met ons opnemen.